Екипът на „На кафе“ се срещна с една от най-атрактивните участнички от четвърти сезон на най-екстремното риалити на пързалката в Княжеската градина

Какви спомени пази от участието си в риалити формата, как се развива връзката им с Георги и какви подаръци обича да прави Фейгин, гледайте във видеото.

„Хубаво ми е понякога да оставам насаме със снега и да си правя каквото си искам. Любовта дава увереност и спокойствие. С Жоро най-вече си говорим за спорта – кой накъде иска да се развива. Допълваме се в нещата от ежедневието и се разбираме. И двамата посвещаваме доста време на спорта и по този начин се подкрепяме. Когато ни е трудно се опитваме да се мотивираме един друг. Това ни бута само напред и нагоре“, споделя участничката от „Игри на волята“.

„Вярно е, че имам татуировка. Дори мога да кажа, че всеки един участник на олимпийските игри, на 90% си прави татуировка, защото през цялото време на кариерата си се борим за Олимпиадата. Лишаваме се от много неща и искаме да си оставим отпечатък от тези прекрасни спомени. От „Игри на волята“ ми останаха само хубави спомени. Научих се на много нови неща. Там израснах. Видях света и по-големите хора от мен – как разсъждават и действат. И това ще ми помогне в бъдеще. Жоро вече се качва на кънките с мен. Много бързо схвана. На леда е важно спокойствието. Защото когато има страх, човек не може да се отпусне“, допълва тя.

„Обичам подаръците. Моите подаръци се надявам да бъдат моите резултати, с които да зарадвам както близките си, така и всички останали хора, които подкрепят българския спорт“, категорична е Фейгин.