Вижте как да създадем ефектна визия със сребърни бижута

Пролетта е времето, когато всяка дама обновява гардероба си и се стреми да избере модерни и стилни дрехи. В комбинация с подходящи бижута, ще направите по-силно впечатление, където и да отидете. Правилно подбраните аксесоари могат да направят вашата пролетна визия оригинална и незабравима. 

Стилното бижу под формата на обеци, пръстен или колие, ще допълни дори и най-семплия тоалет. Съчетанията, които ще създадете, е добре да бъдат в синхрон с вашия стил на обличане и разбирания за естетика. Среброто винаги е било на мода, а днес лесно ще откриете красиви и нежни италиански бижута, казват от онлайн магазин Capino. Благородният метал има доказани антибактериални свойства. Неговата универсалност ви позволява да го комбинирате лесно с всякакви дрехи.

Как да създадем ефектна визия със сребърни бижута?

Ако притежавате различни по вид накити от сребро и искате да акцентират върху тях, ще ви предложим няколко идеи за различни визи. Аксесоарите подхождат на всеки вид облекло, но е важно да се съобразите с личния си стил. Ето и няколко конкретни идеи:

  • за любителите на уличния стил – няма значение дали носите ежедневна удобна рокля, дълга пола или накъсани дънки, ако към тях добавите голям гердан с естествени камъни, непременно ще попаднете във фокуса на вниманието. В този стил добре се вписват масивните гривни и големите обеци тип халки;
  • за офиса – на работа също може да използвате сребърни бижута, защото те винаги са стилни и изглеждат добре. Ако дрескодът е по-официален, изберете нежни сребърни бижута най-добре в комплект. Подходящо е да използвате пръстен, тънка гривна и обеци с по-изчистен дизайн;
  • за вечерно парти – тук може да бъдете и по екстравагантни и да си сложите луксозни обеци с по-дълги висулки. Приберете косата в небрежна опашка, за да се забелязват красивите аксесоари. Ако сте избрали по отворена рокля, прибавете към визията си и подходящо колие.

Бъдете смели и креативни в използването на модерните сребърни аксесоари, за да бъдете забелязани, където и да се намирате.

Какви грешки трябва да избягвате?

Винаги използвайте аксесоарите си с вкус и мярка, за да не изглеждате кичозно. Големите колиета, пръстени с камъни и обеци трябва да бъдат съобразени с облеклото и вашия стил. Модните специалисти не ви съветват да използвате обемен сребърен накит, а до него друг подобен. Акцентирайте само върху един конкретен елемент. Ако гривната е масивна не е задължително обеците и колието да са също такива.