Николай Тодоров е редовен клиент на данъчните и на частните съдебни изпълнители

Мъж от Варна държи рекорд по издадени на негово име фишове и глоби, но за чужди нарушения. Потърпевшият се е превърнал в редовен клиент на данъчните и на частните съдебни изпълнители. Абсурдът продължава цели 15 години.

РЕКОРДЬОР ПО ПЪТНИ ГЛОБИ: Мъж плаща от години чужди фишове

"Около 50 фиша имам само през последните 14 години от Областната дирекция на МВР-Варна и от Общинската полиция. Отделно имам и още десетки фишове от областни дирекции на МВР от други региони. Стойността на всеки фиш е между 20 и 50 лева. Веднъж подадени в НАП обаче, започват да текат лихви”, коментира Николай Тодоров.

Той посочи още, че те са изпратени за събиране на частен съдебен изпълнител, който може да изземе движимо и недвижимо имущество във всеки един момент.

Сега Тодоров е получил 8 фиша за неправилно паркиране на чужди автомобили, без кракът му да е стъпвал в тях. От началото на 2006 г., за срок от две години, той е вписан като управител на голяма лизингова компания, но в края на 2008 г. съдебно е отписан като такъв.  "Глобите са издадени на мое име, излиза, че аз съм виновното лице, въпреки че тези МПС-та не съм ги управлявал и нямам общо с това дружество, което вече не съществува", споделя още потърпевшият.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.