Вижте как може да подчертаете тоалетите си през летния сезон

Лятото е онзи сезон, в който можем да се развихрим и да покажем своите най-креативни тоалети, но и аксесоарите, с които ги подчертаваме. Тъй като времето позволява това, можем да жонглираме с възможно най-голям брой артикули, като опциите за стил са неограничени. Но преди да преминете към смесване и съпоставяне, време е да разберете кои са най-готините аксесоари, които можете да използвате, за да подчертаете тоалетите си през летния сезон.

Слънчеви очила

Очевидно е, че слънчевите очила по традиция са “звездите” на лятото, щом става дума за аксесоари. Те носят определена мистериозност и елегантност, която можем да добавим към всяко едно облекло. Както всяка друга година, тенденциите предлагат различни модели, подходящи за всякакви видове лица и стилове. От ретро с големи кръгли, цветни или котешки рамки, до класически модел “Авиатор” или пътнически очила. Можем да споменем още модели с футуристични форми или с дървени рамки, като предложенията са толкова разнообразни, че е невъзможно да не намерите чифт, който възможно най-добре да ви представя.

Цветни чанти

Обикновено жените имат цели колекции от обувки и чанти, а през това лято те могат да ги обновят и с нови модели. Както знаем, чантите са от съществено значение за самия стил на облеклото, така че е важно как ги съчетаваме и интегрираме в цялостното уравнение на визията ни. В офертата на Fashion Days ще намерите дамски чанти в различни модели, размери и цветове. От модели с кръстосано тяло в пастелни тонове до ратанови “shopper” версии, от структурирани чанти до големи модели, всичко е позволено през летния сезон.

Спортни обувки

Когато говорим за тенденции при обувките, тогава комфортът винаги е на първо място. Спортните обувки са изключително популярни през всеки сезон, а още повече и през лятото. Добрата новина е, че вече има толкова много модели, които могат да бъдат интегрирани във всеки един тоалет - от спортни до такива за улицата, до модели за излизане вечер. Имаме още модели с приплъзване, мрежести, кожени или платнени версии, клиновидни подметки, масивни или тънки визии, с цветни или колър блок вложки. На разположение имаме и множество модели дамски кецове за летния сезон, които можете да изберете от предложенията на Fashion Days.

Смарт часовници

Часовникът по същество е стилен аксесоар, но новите тенденции предлагат и “смарт” варианти, които можем лесно да свържем с мобилния си телефон. Така ще разполагаме не само с допълнителна нотка изтънченост във визията си, но и с верен партньор, който ни наблюдава по един добър и полезен начин.

Сега, когато жените стават все по-активни, умният часовник е от съществено значение в облеклото и начина на живот. Различните брандове мобилни телефони също пуснаха модели часовници със страхотен дизайн, на чиято технология можете да разчитате.