По-лесно е да си закърпиш дънките, не съвестта, категоричен е музикантът

И тази сутрин хиляди посрещнаха първите лъчи на слънцето на морския бряг – заради Джулай Морнинг. Заради волния дух и поколението на цветята в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS ви срещаме с певеца Васил Георгиев, известен с прякора Васко Кръпката. Той се върна от Фестивала на хипитата в Хановер със своя бус. „По 60 000 души дневно влизат да гледат Фестивала на хипитата в Хановер”, разказа той.

Един германец обикаля света с подобен бус, за да посещава хора, които са символ на онзи непримирим и свободолюбив дух от края на 60-те и 70-те. А в България идва на гости именно на Васко Кръпката.

"Най-лесно е да си закърпиш дънките. Но да не дезертираш от идеалите, това не е лесно при днешните изкушения. Това е вечна мисия”, каза Кръпката. Според него съвсем простичко е човек да бъде себе си. "Всяка област има свестни хора, но те не се набиват на очи. Набиват се на очи простаците", допълни Васко Кръпката.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.