Гледайте романтичните филми "По склоновете на любовта" от 14.40 ч. и "Кралска Коледа" в 16.15 ч. този понеделник на 1 януари по NOVA

В първия ден от новата година, в празничния следобед NOVA отново ще излъчи две романтични заглавия, които ще пленят вниманието на цялото семейство пред малкия екран. Вълнуващият кино следобед започва с приключенията на Алекс в романтичната комедия „По склоновете на любовта“ на режисьора Пол Зигър. Героинята работи като редактор в списание за туризъм и пътувания, но иска да бъде и писателка. Един ден списанието обявява конкурс за една от своите писателски рубрики, както и допълнителен бонус - самолетен билет до всяка точка на света. Алекс представя статия за фотографа на екстремни спортове Кол Тейлър, но се оказва, че самата тя трябва да демонстрира умения в някои от рисковите спортове. 

Празничният кино маратон в първия ден на новата година продължава с комедията "Кралска Коледа" от 16.15 ч. по NOVA, където холивудската звезда Джейн Сиймур ще подложи на тежки изпитания популярната актриса Лейси Чабърт. Лентата е дело на режисьора на “Инспектор Гаджет 2” и “Бевърли Хилс Чихуахуа 2”Алекс Зам, който прави един съвременна адаптация по мотиви на приказката за Пепеляшка.

Във филма Лейси Чабърт влиза в ролята на обикновено младо момиче, което един ден е изненадано от новината, че годеникът й е княз на малка суверенна държава в Европа. След като двойката решава да прекара коледните празници в семейния замък, девойката се оказва в трудната ситуация да спечели одобрението на бъдещата си свекърва – кралицата (Джейн Сиймур). Дали истинската любов наистина може да преодолее всички трудности? И случват ли се чудеса на Коледа? 

Не пропускайте романтичните филми "По склоновете на любовта" от 14.40 ч. и "Кралска Коледа" в 16.15 ч. този понеделник на 1 януари по NOVA