Тя разполага с иновативна апаратура, част от която е представена за първи път в града

Skin Line е първата клиника за лазерна и естетичнa дерматология в България. Клиниката в сърцето на Варна се грижи за вашата естествена красота от 2001 г., а двете локации в София – от 2016 г., предлагайки както най-иновативните лазерни, естетични, оформящи тялото и козметични терапии, така и процедури, наложили се като стандарт в клиничната и естетична дерматология в световен мащаб. 

В новооткритата Skin Line Пловдив се предлагат същите стандарт на качество и професионализъм, които дългогодишните клиенти на клиниката познават – холистична грижа за лицето и тялото от лекари, терапевти и козметици, обучени да предлагат най-добрите решения спрямо желаните резултати на всеки от вас. 

Новата клиника, ситуирана на бул. „Марица“ №91, предлага решения от козметологията, клиничната и естетична дерматология, процедури за тяло, интимна естетика и медицинска лазерна епилация. Разполага с иновативна апаратурa, част от която е представена за първи път в Пловдив.  

Такива са платформата InMode Optimas, предлагаща неинвазивни радиочестотни процедури за лице и тяло с BodyFX и Forma, златният стандарт в радиочестотния микронидлинг – Morpheus8, една от най-наложените IPL технологии за третиране на пигментации, розацея, разширени капиляри и синдром на сухо около – Lumecca, FormaI – единствената радиочестотна технология за лифтинг на клепачите и околоочната зона и лечение на синдрома на сухото око, FormaV – безболезнено решение за женска интимна естетика и инконтиненция без възстановителен период.  

За първи път в Пловдив се извършват процедури с LPG Alliance Medical – най-новото бижу в гамата на LPG, което заглажда целулита, дренира лимфата, стяга кожата и намалява обиколките с до 3 пъти по-бързи резултати от предходни поколения – видими още след третата процедура. Skin Line разполага и с първия Hydrafacial Syndeo в града, който подобрява още повече вече любимата процедура за почистване на лице и тяло в световен мащаб.  

Медицинската лазерна епилация, наложен подход в повече от 22-годишния опит на Skin Line, се извършва със система на американския лидер в лазерните технологии – Cynosure Elite+, подходяща както за трайна лазерна епилация на всички фототипове кожа, така и за третиране на широка гама от дерматологични индикации – акне, розацея, фини линии, онихомикоза (гъбички по ноктите), пигментации, разширени капиляри, вирусни образувания и др.  

В Skin Line Пловдив се предлага и широка гама от инжекционни процедури – ботулинов токсин, хиалуронови филъри, колагенови стимулатори, мезотерапия и скинбустери, авторските PRP терапии на дерматолозите в клиниките. Използват се продукти на най-качествените и доказани марки в световен мащаб – Teosyal, Juvederm, Belotero, Radiesse, Pluryal.  

Целта на Skin Line остава непроменена – да помогнат на всеки да отключи естествената си красота и да бъде възможно най-уверен. Екипът на Skin Line няма търпение да ви посрещне в новия си дом в Пловдив. 

Екипът на Skin Line Пловдив е на линия да отговаря на вашите въпроси на: 

📞 0889 614 844 

📧 plovdiv@skinline.bg 

🌐 https://skinline.bg/bg/contact-plovdiv/