Усилията на екипа на бранда са се увенчали с успех през 2023-та година

Свикнали сме да чуваме за постижения на хора от различни сфери на живота – наука, спорт, изкуство, и такива новини винаги предизвикват интерес и гордост, особено ако сред отличените има наши сънародници. Когато обаче чуем за продукт или бранд, който е бил награден, това незаслужено остава малко встрани от основния информационен поток. Особено ако продуктът е български, новината, че е бил отличен по някакъв признак, също е повод за гордост, тъй като зад него отново стоят хора и техните идеи.

Затова и новини като тази, че една от най-разпознаваемите марки препарати за съдове на родния пазар – ЕХО, е спечелила престижна награда, заслужава да бъде популяризирана широко. Усилията на екипа на бранда са се увенчали с успех през 2023-та година, когато ЕХО печели награда от ICERTIAS - международна сертификационна асоциация, базирана в Цюрих, Швейцария. Призът Best Buy Award отличава продукти с най-добро съотношение между цена и качество, като до него се стига след допитване до множество клиенти. Техните оценки определят победителите във всяка категория, а в случая ЕХО печели в тази за препарати за ръчно миене на съдове.

Снимка: ЕХО

С впечатляващите 91% обща разпознаваемост според KANTAR National Representative Study 2023, брандът е изключително популярен в България, особено с новаторската си идея за грижата за ръцете в процеса на миене на съдове, въведена у нас за първи път от ЕХО. Зад тази идея обаче стоят десетки години труд и инвестиции в технологии, които гарантират на потребителите продукт с изключително високо качество. В момента ЕХО се развива в две основни серии продукти: HYDROBALSAM - дерматологично тествана линия, в която са съчетани два ефекта – безкомпромисно измиване и характерната за бранда нежност към кожата на ръцете. Серията се отличава с първокласна формула на продуктите и страхотни аромати (мед и мляко, лайка и люляк), разбира се – с дерматологично тестван и доказан положителен ефект върху кожата на ръцете.

EXPERT – гелове за миене на съдове с гъста консистенция и богата пяна за безупречно измиване дори и на най-упоритите замърсявания. При този тип продукти формулата, както името на серията подсказва, е експертна и много наситена, за да осигури перфектен измиващ ефект. Богатата пяна на геловете в тази линия е нейната отличителна черта, както и свежите аромати, в които тя се предлага – лимон, ябълка и мента и океански бриз.

EXO CLEAN POWER пък е решението, което брандът предлага на хората, които искат едновременно да се ползват от предимствата на ефективно почистващ препарат, но и това да е винаги съпроводено с грижа към природата. Формулата на този продукт е с над 90% натурални съставки (в това число и вода), а над 95% от съставките са биоразградими. Във формулата напълно отсъства микропластмаса, а опаковката е рециклируема, като всичко това не се отразява на качеството на продукта – той е все така безкомпромисен към мазнините и нежен и щадящ към кожата ви.

Всичко това може да ви изглежда като малко сухо изброяване на факти, но дори и когато става дума за препарат за миене на съдове, фактите са важни, защото само благодарение на тях можем да бъдем сигурни, че сме взели правилното решение, доверявайки се на конкретен продукт или бранд. А в случая признанието под формата на награда означава само едно – че въз основа на личния си опит, достатъчно много хора разпознават ЕХО като продукт, осигуряващ идеално съотношение между цена и качество - и това също е факт, който вече знаете и вие.