„Никой не си мисли, че допреди месеци митниците са работили перфектно", каза депутатът

„Всички български граждани сме отвратени от тази история. Не мисля, че бившият главен секретар на МВР Живко Коцев има бъдеще в политиката. Както и не смятам, че би бил подходящ за главен секретар на МВР след избори”.  Това заяви зам.-председателят на ПГ на „Продължаваме Промяната” –„Демократична България” Владислав Панев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS. 

Според него най-важното в ситуацията е да се разбере дали Марин и Стефан Димитрови са помагали в битката с контрабандата или обратно. „Никой не си мисли, че допреди месеци митниците са работили перфектно и сега контрабандата е започнала да процъфтява”, каза Панев. 

Кирил Радев за Живко Коцев: По-глупав главен секретар на МВР не съм срещал

Веднага след конструиране на 50-ото Народно събрание трябва да поставим на масата конструирането на промените в службите, обясни Панев. Според него много трудно ще бъде партньорството с досегашните партньори от ГЕРБ-СДС след предстоящите предсрочни парламентарни избори. „Те се мъчат да възвърнат статуквото в службите, в регулаторите, в съдебната власт също, времето не стигна за промени във ВСС”, обясни Панев.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase