Нямало нужда от такава показност при претърсването на офис на Настимир Ананиев, обясни Радослав Рибарски

„Дали ще е Георги Гвоздейков или не, ние ще следим как МВР реагира на сигналите и как МЕУ подсигурява гласуването. За честността на изборите ще съдим след вота”. Това заяви зам.-председателят на комисията по енергетика и депутат от „Продължаваме Промяната” Радослав Рибарски в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS по повод предстоящите предсрочни парламентарни избори. 

„Опитът ни от местните избори показа, че вотът не беше добре организиран, а и случката в навечерието показа, че не беше възможно машините да бъдат използвани на първи тур”, каза Рибарски.

Депутатите решават дали договорът с „Боташ” да бъде даден на прокуратурата

Относно претърсването в офис, свързан с депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев, неговият колега каза, че вместо претърсване, едно писмо би свършило работа. Ананиев би се отзовал и би предоставил тези документи. „Не виждам нужда от тази показност”, каза Рибарски.

За назначаването на досегашния шеф на „Булгартрансгаз” Владимир Малинов за служебен министър на енергетиката, той  обясни, че ще трябва да чуят от него фактологията на споразумението с „Боташ”.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase