25 години посветени на високо ниво погребални услуги и паметници

От 1999 година погребална агенция Небесна е посветила своето съществуване на почитането на живота с достойнство и съвършенство и осигуряването на подходящо последно сбогуване с Вашите близки. Политиката на компанията при организирането на погребение или кремация е да гарантира изключително качество и коректно обслужване, включващо пълна прозрачност на цените, без скрити такси и условия. Същата политика споделя каменоделският цех на траурната агенция, който е специализиран в производството на паметници от мрамор и гранит, както и на изработка на цялостни проекти за гробни места.

Над 10 000 семейства се довериха на "Небесна"

Професионализъм, качество и грижа са факторите, които помагат на компанията да се справи с доверието на своите клиенти. Над 14 000 успешно изпълнени поръчки за паметници, както и множеството оценки в Google за погребална агенция София и погребална агенция Русе, гарантират качеството на работа на дългогодишната фирма.

Членство във FIAT IFTA

Траурна агенция "Небесна" е член на световната асоциация на погребалните компании FIAT IFTA, както и на Съюза на погребалните фирми в България. В опитите си да покаже погребалните фирми в България на високо ниво, компанията не спира да предоставя безкомпромисно качество на услугата за своите клиенти в България. Денонощните екипи на "Небесна" в столицата и Русе са на разположение 24 часа в денонощието,а офисите можете да откриете в София на ул. "Три Уши" 8 и в град Русе на ул. "Буров" 16.

Комплексни траурни услуги

Доказан екип от специалисти съдейства за организирането на погребения, кремации и транспорт на починал в страната и чужбина. Агенцията разполага с лицензирани хладилни автомобили, отговарящи на всички международни санитарни изисквания, като предлага и съдействие, при оформяне на документацията в консулски отдели/посолства, както и във всички медицински заведения в страната и чужбина.

За повече информация и услуги, моля, посетете уебсайта на "Небесна": https://www.nebesna.com, където можете да намерите обширна информация.

Спокойствието в ръцете на професионализма - това е "Небесна".

Редактор: Камена Георгиева