Модната агенция отбеляза своя рожден ден със събитие

В рубриката „Нищо лично” Краси Боев ни отвежда на рожден ден на Ivet Fashion. Моделите от модната агенция празнуват 30-годишен юбилей и споделят неразказвани истории.

Ангелите на "Victoria's Secret": Как изглеждат днес модните икони от 90-те години (ГАЛЕРИЯ)

„През тези 30 години е имало както възходи, така и падения. Най-лошото е, когато през 90-те години бях взела решение да спра да се занимавам с мода, но съдбата реши своето. Това е нещото, което аз обичам най-много да правя”, каза Ивет Григорова, създател на модната агенция Ivet Fashion.

„Реших да се оттегля от медиите. В един момент цената на известността е твърде висока. Занимавам се с дигитален маркетинг от 2018 година. Хората ми се кефят, тече комуникация. Предимно се занимавам с духовни практики”, разказа Венета Харизанова.

На събитието присъстваше и бившият министър на енергетиката Росен Христов. „Може би съм абсолютно изключение, но малцина знаят, че се занимавам с инвестиции и през годините съм работил с различни модни агенции”, обясни той. „Българките са едни от най-красивите жени по света”, заяви моделът Деси Панчева.

Целия репортаж гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase