Вижте каква е причината

Ръсел Кроу споделя как приема продължението на филма „Гладиатор“ на Ридли в Скот, в който той изигра главния герой Максимус. Актьорът каза, че се чувства „леко неудобно от факта, че има нова лента. В интервю той посочи още „Аз съм мъртъв, няма какво повече да кажа. Но от няколкото неща, които чух … не, не, не … това не е моралното пътешествие на този герой“

„Гладиатор” - от историята към киното: Къде е заснет легендарният филм (ГАЛЕРИЯ)

Кроу изигра римския генерал Максимум през 2000 година, което го превърна в една от най-големите звезди в киното. „Мисля си за времето назад. Възрастта, на която бях, когато направих този филм и всичко, което дойде след него. Вратите, които се отвориха точно заради „Гладиатор“, сподели актьорът. И допълни „Искрен съм. Има известна доза меланхолия и малко ревност“.

Любимите звезди от киното и музиката, които навършват 60 години (ГАЛЕРИЯ)

В продължението на легендарната лента влиза актьорът Пол Мескал в ролята на възрастния Луций – племенник на император Комод, който бе изигран от Хоакин Финикс. В свое интервю Мескал каза, че това е най-големият филм, който е правил. На въпроса дали е разговарял с Кроу за своя герой, Мескал отговори: „Не знам за какво можем да говорим. Бих искал да чуя историите му по време на снимките, но двамата герои са напълно различни“.

Режисьорът, който покори киното: Неостаряващият Ридли Скот на 86 (СНИМКИ)

В "Гладиатор 2" участват още Педро Паскал, Дензъл Уошингтън, Джоузеф Куин и Кони Нилсен, а премиерата му ще бъде на 22 ноември тази година.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Hollywood reporter