Инцидентът е станал в София

Парче бетон падна върху главата на жена, докато излизала от колата си. Инцидентът е станал на 30 май под моста на ул. "Тинтява" в София. Бетонният къс, ударил младата жена, бил с размерите на мобилен телефон.

„Преди около две седмици в обедната си почивка отидох до колата си, която беше паркирана под моста, за да си взема нещо. В момента, в който затворих вратата, върху главата ми падна парчето бетон. Веднага потече обилно количество кръв”, разказа в ефира на „Здравей, България” пострадалата Ванеса Мицкас.

Oпасен мост се руши над натоварен път в София (ВИДЕО)

По думите ѝ тя се обадила веднага на Спешна помощ. В същото време наблизо минавали няколко момчета, които веднага се притекли на помощ. „Искам много да им благодаря! Обадихме се на майка ми, която работи наблизо, и дойде много бързо. А аз настоявах да изчакаме Спешна помощ, защото знаех, че ще могат да ми помогнат още на място, тъй като кръвта беше много. Поне 5-6 разговора със спешните медици проведох само аз. Младежите с мен също им звъняха. Дори баща ми, който пътуваше от Елин Пелин”, сподели тя. 

 

Ванеса подчерта, че докато баща ѝ пристигне, на място дошла патрулка, а служителите на реда направили оглед. "В крайна сметка Спешна помощ не дойде. Баща ми ме закара до най-близката болница", подчертава тя. Младата жена заяви, че вече е предприела необходимите действия, за да потърси правата си. 

На запитване на NOVA от Столичната община отговориха, че веднага след получаване на сигнала са изпратили авариен екип, който да обезопаси съоръжението. След огледа е направено и обрушване на нарушеното бетонно покритие. 

Повече по темата гледайте във видеото.

Репортер: Габриела Георгиева

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase