Зрителите могат да се включат в кампанията на https://greatmonday.bg и да спечелят награди

Две вълнуващи екшън ленти ще премерят сили във “Великият понеделник“. За вниманието на зрителите в осмата седмица на емблематичната кампания ще се борят продълженията на култовите филми „Лоши момчета завинаги“ и „Джурасик свят“. Кой от тях е събрал по-голямо одобрение от киноманите на сайта https://greatmonday.bg, ще стане ясно на 26 август от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Призраци от миналото преследват главните герои в първото предложение за седмицата – „Лоши момчета завинаги“. Съпругата на известен мексикански наркобарон бяга от затвора с помощта на сина си и заедно се впускат в отмъстителна мисия – да убият всички замесени в съдебния процес срещу семейството им, включително детектива от Маями Майк Лаури. Майк (Уил Смит) е ранен, а верният му приятел Маркъс (Мартин Лорънс) е пенсиониран, но след трагичната смърт на скъп човек двамата обединяват сили с нов елитен полицейски екип, за да хванат и вкарат виновниците зад решетките.

Вторият филм, за който почитателите на седмото изкуство могат да гласуват, е екшънът „Джурасик свят“. Преди 22 години Джон Хамънд си представя тематичен парк, в който гостите могат да изпитат тръпката да видят истински динозаври. Днес "Джурасик свят" посреща десетки хиляди посетители, но зад атракциите на парка се крие нещо зловещо. След години генетични изследвания и нарушени етични граници учените на парка създават нов вид динозавър, за да привлекат нови посетители. Какво ще се случи, когато зловещото им ново творение се обърне срещу тях?

Почитателите на седмото изкуство ще могат да определят своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg. На 26 август, в 21:00 ч. по KINO NOVA, зрителите ще могат да видят кой е победителят. Кампанията „Великият понеделник“ предоставя възможност на киноманите, които участват в гласуването, да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

Повече информация за „Великият понеделник“ можете да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.