Водещата на „Съдебен спор“ и бивша панелистка на „На кафе“ се завръща в предаването като гост на „Елизабетско“, където споделя емоциите си да е част от екипа на съдебното риалити

Водещата разказва, че повечето хора се страхуват да не попаднат в студиото и в полезрението на „Съдебен спор“. Още преди да стане част от екипа, много случайни хора по улиците са споделяли, че гледат съдебното риалити с интерес, но никога не са си представяли, че ще се превърнат в герои в някои от епизодите. Информация зад кулисите издава, че в следващия епизод предстои нещо много интересно за зрителите. В съботния епизод ще участва интересна и колоритна ищца, която обвинява майсторите в къщата й, че са й откраднали книги, кашкавал, луканка… Интересното е, че в апартамента си тя разполага със седем фризера, пълни с над тон и половина храна. Защо я складира и какъв точно е случая, зрителите ще разберат в епизода на „Съдебен спор“ в събота от 11.00 ч. по NOVA.

Ромина признава, че е успяла да си почине през лятото, в което е отишла на море със съпруга и децата си. Успели са да напаснат графиците си.

Повече за вълненията й около първия учебен ден на трите й деца, за концерта на Адел, който е подарък от майка й и как се забавляват спортистите, гледайте във видеото.