Гледайте екшън фантастиката тази събота от 21.00 ч. по NOVA

В събота вечер в приключенския екшън „Блъдшот“ зрителите на NOVA ще проследят историята за възможноста да се създаде в бъдеще истинска машина за убиване. Лентата е базирана на хитовите комикси на Valiant, създадени през 90-те, а в главната роля на войник - притежаващ свръхчовешка сила, се превъплъщава Вин Дизел. Той е Рей Гарисън – американски морски пехотинец, който умира и е върнат към живота благодарение на високотехнологичната компания RST, ръководена от д-р Хартинг (Гай Пиърс). Досега компанията се е занимавала със супер модерни протези и увеличаващи-способностите апарати, които присажда на бивши военни, пострадали в боя, но новата й цел е да направи по-ефективни машини за убиване.

С помощта на нанотехнологии в кръвта му, които му дават свръхчовешки способности, героят на Вин Дизел се превръща в неудържима машина – по-силен от всякога и способен да се регенерира мигновено. Освен абсолютно нова кръв в тялото си, направена от нанороботи, Гарисън се събужда с пълна амнезия. Постепенно той започва да си спомня по малко за обсотятелствата около смъртта си и решава да разбере какво точно се е случило с него.

Контролирайки тялото му, корпорацията се е насочила и към неговия разум и памет. Ще успее ли Рей да разбере кое е истина и дали спомените му не са манипулирани? Дали новата мисия на която се отправя няма да се превърне в мисия за отмъщение?

Не пропускайте развръзката в екшън фантастиката „Блъдшот“ тази събота от 21.00 ч. по NOVA