Гледайте шпионския трилър с Анджелина Джоли тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Анджелина Джоли влиза в ролята на суперагент в премиерния за българския ефир шпионски трилър „Агент Солт” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Режисьор на лентата е ветеранът в жанра на екшън-трилърите Филип Нойс, комуто дължим някои от най-добрите ленти за агент Джак Райън като „Патриотични игри” и „Реална опасност”. Първоначално Нойс и продуцентите са обмисляли да поверят главната роля във филма на Том Круз, но шефката на „Сони пикчърс” Ейми Паскал предлага главният герой да бъде жена. Изборът пада върху Анджелина Джоли, след като тя споделя на Ейми Паскал, че иска да изиграе „женския Джеймс Бонд”. Това решение е изстрел в целта, тъй като изпълнението на Джоли е невероятно, а според близки до продукцията източници тя дори изпълнява сама каскадите в лентата.

Анджелина Джоли влиза в ролята на Евелин Солт - агент на ЦРУ, положила клетва за вярност и преданост към родината. Във филма агент Солт трябва да бяга от закона, за да докаже невинността си, след като един дезертьор заявява, че тя е внедрен шпионин, който ще задейства деня Х – в който „спящите” руски шпиони ще се събудят и ще започнат война срещу Щатите.

Дали агент Солт ще успее да изчисти своето име и да предотврати заговора срещу страната ѝ? Не пропускайте развръзката в премиерния за българския ефир шпионски трилър „Агент Солт” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.