Спортните канали ще излъчват на живо и мачовете на Лудогорец в предварителните кръгове на УЕФА Шампионска лига

Спортните канали на Нова Броудкастинг Груп Diema Sport и Diema Sport 2 и онлайн платформата Gong Play ще излъчват на живо всички контроли на ПФК Лудогорец по време на втория подготвителен лагер в Австрия. Именно там Лудогорец ще изиграе пет ключови срещи срещу силни отбори, които се подготвят за участие в УЕФА Шампионска лига.

До края на юни тимът на Лудогорец ще се изправи срещу три от тях. Мачът Лудогорец – Славия Прага (Чехия) е на 23 юни от 19.00 ч., на 26 юни от 18.30 ч. „Орлите” ще се изправят срещу Динамо Тбилиси (Грузия) и срещу Динамо Москва (Русия) на 29 юни в 19.00 ч. На 2 юли от 19.00 ч. Лудогорец ще играе срещу Макаби Хайфа (Израел), а на 3 юли в 19.00 ч. ще се срещне с Динамо Киев (Украйна).

Каналите на Нова Броудкастинг Груп ще излъчат също домакинските мачове на ПФК Лудогорец от втория и евентуално третия предварителен кръг на Шампионската лига. Лудогорец ще се включи в турнира от втората му фаза, която стартира на 12/13 юли.

Всички срещи ще се излъчват на живо по Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество, както и в онлайн платформата Gong Play, а коментатор-репортер на мачовете на Лудогорец ще бъде Гено Даскалов. Спортният екип на Нова Броудкастинг Груп ще следи събитията и актуалните новини около подготовката и мачовете на отбора.

Добрата новина за футболните фенове е, че лято 2016 ще премине под знака на футбола в ефира на Нова Броудкастинг Груп, защото в допълнение към мачовете от Европейското първенство по футбол и двубоите на Лудогорец, през юли ще продължи и с Първа професионална лига на българското първенство.

Излъчването на мачовете на Лудогорец е поредното доказателство, че разнообразното и първокласно спортно съдържание имат своето естествено място в каналите на Нова Броудкастинг Груп.