Отпадналият претендент за X Factor гостува в „Събуди се” в събота

„Продължавам с музикалната си кариера, това трябва да бъде ясно на всички. От момента, в който съм се родил, музиката е най-важна за мен. Чакам още допир със сцената, да постигна по-големи успехи и да се изявявам повече като певец”, категорично заяви в студиото на „Събуди се” поредният отпаднал от X Factor – Мартин Котрулев.

Наистина музиката е белязала досегашния живот на Мартин. Той разказа на Рада Богданова и Антон Андонов, че е от 10 години свири на кларинет, след което завършва музикално училище, а след това и Музикалната академия. Голямата му мечта обаче си остава пеенето. „Вокалът е човек, с когото хората се олицетворят и който ги докосва”, допълни той.

Мартин се изказа и за противоборствата между привържениците на различните музикални стилове в България. „Не мога да се изказвам лошо за чалгата, тя е една от най-слушаните видове музика в страната ни. Има си хора, които са ѝ почитатели, както и такива, които не я харесват – аз не се ангажирам да казвам на хората какво да правят”, продължи младият певец.
Цялото интервю гледайте във видеото.