В петък е в полуфиналът в X Factor, а в събота е специалният концерт преди финала

Броени дни преди големия финал в X Factor на 20 декември тримата финалисти в музикалното шоу ще изнесат специален концерт. Шоуто е в събота,14 декември, от 18.00 ч. в Сердика Център, когато талантите ще докажат, че всеки от тях е победител по собствен начин. Затова и вечерта ще премине под мотото „Концертът на победителите”. 

Освен финалистите на сцената ще излязат и другите таланти в X Factor – Иван, Мартин, Виктория, Яница и Глория, Алекс и Влади и Георги Арсов, за да изпълнят всички заедно една истинска песен за шампиони. 

След първата си среща с феновете преди няколко седмици талантите споделиха, че това е най-големият подарък за един артист. Дали това ще ги зареди още повече за предстоящия голям финал? Ще бъдат ли още по-уверени в себе си и още по-готови да се борят за победа?

Отговорите ще разберем в деня на големия финал – 20 декември, когато ще стане ясен новият X Factor на България. Преди това обаче предстои концертът на българските и английски песни – тази вечер от 21.00 ч., и полуфиналът – утре, 13 декември, от 22.00 ч. по Нова ТВ.

 

X Factor – концерт на български и английски песни – четвъртък, 21.00 ч. по Нова ТВ. 
X Factor – полуфинал – утре, 13.12, от 22.00 ч. по Нова ТВ. 
X Factor концерт в Сердика Център – 14 декември, 18.00 ч.