Вижте вашите любими риалити звезди в благотворителна инициатива тази събота

Едни от най-обичаните български риалити звезди ще се обединят в името на децата на „Българската Коледа” тази събота. Ирина Флорин, Пламен Медаров, Мариан Кюрпанов, Лияна, Денди, Мира Радева, Анна Янова и Златка Райкова организират благотворителна инициатива, чрез която ще покажат своята подкрепа и разбиране към темата на кампанията тази година - „За по-малко деца с увредено зрение и увреден слух”.

Осемте участници от VIP Brother и Big Brother All Stars 2013 ще бъдат основни действащи лица на „сладък” благотворителен щанд, построен за тяхната инициатива до голямата елха на партера на Paradise Center. На него от 13.00 ч. в събота те ще демонстрират показаните в продължение на няколко месеца в ефира на Нова ТВ таланти, но и ще изненадат феновете с нови и интригуващи умения. Интересен е фактът, че Пламен Медаров е професионален бариста. Именно заради това всички топли напитки, които посетителите на щанда ще си купят с благотворителна цел, ще бъдат приготвени под неговото строго ръководство.

Коледните сладкиши пък ще бъдат приготвени лично от Мариан Кюрпанов и Мира Радева. За празничното настроение ще допринесат изпълненията на Ирина Флорин, Лияна и Анна Янова. Те ще предоставят за продажба на щанда и свои дискове - „Копринена жена” на Ирина Флорин, „UP” на Ани и DVD Фитнес с Лияна, като средствата отново ще бъдат дарени за „Българската Коледа”.

Ако искате да подкрепите своите любими риалити звезди в тази благотворителна инициатива и да получите лично коледно послание от тях – заповядайте на сладкия коледен щанд на 21 декември, събота, 13.00 ч. до голямата елха на партера на Paradise Center.