Гостите и темите в „Дикoff” днес от 16.00 до 19.00 ч. по Нова

Предаването „Дикoff” тази събота представя 100 кила, съдия Нели Куцкова, Румен Петков, Стефка Костадинова, историята на Румен и Севдалина, осъдени за сводничество на собствените си деца, стажантското бродене на Сашо Диков из парламента и ексклузивно интервю на Миролюба Бенатова с майката на Ахмед Доган. 

Днес 100 кила сядат срещу Сашо Диков. Момчето с вирнатата шапка и водещият с острия език в приятелски разговор за пътя, който Явор Янакиев изминава, за да стане „Килата, майка”. 

И още - Стажанта в парламента, когато падат имунитети и задръжки. Очаквайте Стажанта в атака и „Атака” в Стажанта. 

Съдия Нели Куцкова гостува на Сашо Диков в седмицата на доклада на Европейската комисия. Защо „новият ВСС не е независим орган”, докога ще отсъства напредък в борбата с корупцията и има ли място за добродетели в съдебната система?

Румен и Севдалина са осъдени за сводничество на собствените си деца, защото не са предполагали, че любезният английски чичко, който ги посещава от време на време, всъщност е педофил. Излиза, че у нас английските педофили са добре дошли за сметка на българските работници във Великобритания. Една история, която трябва да се гледа и от г-н Найджъл Фарадж.

Румен Петков за скандалите в червено. Кой ще узурпира левите идеи, накъде да гледа електоратът и ще им станат ли на старите муцуни новите политически униформи. И още: тайни срещи, нерегламентирани подслушвания и заговори с „врага” – защо българската политическа действителност все по-често прилича на второразряден шпионски филм.

Най-високата летва на българския спорт – Стефка Костадинова – години, след като надскочи себе си и броени дни преди да замине за Олимпиадата в Сочи като президент на Българския олимпийски комитет. 

Ексклузивно - Миролюба Бенатова представя: майката на Ахмед Доган. Г-жа Доган допусна журналистката в дома си по време на молитвата за нейния син. 

Гледайте „Дикoff” днес от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.