Десетки малки претенденти се явиха на кастингите в първия град – Враца

Едно от най-утвърдените имена на българската музикална сцена става част от екипа на най-новото шоу на Нова – „Големите надежди”. Това е Дони, който ще бъде музикален продуцент на формата и заедно с останалите членове на екипа ще има отговорната задача да открие най-талантливите пеещи деца на България.

В голямото търсене на големите надежди той се впусна още в неделя, когато Враца постави началото на кастингите на шоуто.

„Щастливи сме, че Дони прие поканата да бъде част от предаването. Разчитаме на неговия дългогодишен опит не само като музикант, изпълнител и композитор, но и като професионалист с отличен нюх към таланта”, сподели Магърдич Халваджиян, продуцент на шоуто.

Десетки малки претенденти се явиха на прослушванията. Сред тях бяха музикални таланти както от Враца, така и от съседните градове като Монтана, Видин, а така също и Ботевград и дори Мездра. Придружени от развълнуваните си родители, малчуганите се представиха с по две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език, за да докажат, че заслужават да излязат на голямата сцена.

След Враца следващият град, който ще посрещне кастингите на „Големите надежди”, е Велико Търново – на 27 януари, когато старата столица ще защити музикалните си традиции. След тях прослушванията ще продължат в Русе (28 януари), Добрич (29 януари), Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари).

Екипът на предаването ще претърси цяла България, за да открие и покаже уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант. Продуцент на „Големите надежди” е Магърдич Халваджиян и Global Films, които са доказали многократно високия си професионализъм в реализирането на някои от най-успешните и обичани развлекателни предавания в България. 

Шоуто „Големите надежди” ще дебютира в ефира на Нова през пролетта.