Не пропускайте сериала „Малката булка” вече с три епизода от 13.30 ч. по Нова

Тройна доза от премиерния индийски сериал „Малката булка” ще предложи Нова за почитателите на поредицата. Всеки делничен ден три поредни епизода – от 13.30 до 15.00 ч., ще правят зрителите свидетели на историята между малките Джагдиш и Ананди, принудени от традицията да сключат брак, само когато са на осем години.

Тези две роли са ключови за актьорите Авика Гор и Авинаш Мукхерджи и ги превръщат в звезди както в страната им, така и в чужбина. Двамата печелят много награди, не пропускат да се изявят в света на модата и предизвикват сериозен интерес в Ню Йорк. 

Дете-чудо – така наричат Авика Гор след превъплъщението й в образа на осемгодишната Ананди. През годините тя печели почти всички отличия на Индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля, популярно дете-актьор и други. Любопитно около 17-годишната днес звезда е, че като дете участва и в няколко модни шоута, а през 2007 година печели Best Model Award на Седмицата на модата в Лакми. 

С опит в света на модата е и екранният й партньор Авинаш Мукхерджи в ролята на малкия Джагдиш. Въпреки изявите като рекламно лице на различни марки истинската му страст е актьорството, като за първи път застава пред камера, когато е само на шест години. Талантът му се разкрива с пълна сила в сериала „Малката булка” – за ролята той е избран след кастинг между 12 момчета, някои от които доста по-известни и опитни актьори. Трамплин за актьорското му израстване е именно ролята на Джагдиш, за която е отличен с приза за новоизгряваща звезда на индийските телевизионни награди през 2009 година.

Като истински звезди посрещат Авика и Авинаш и в Ню Йорк преди няколко години, където са поканени за старта на телевизионния канал Aap Ka Colours. И двамата остават учудени от факта, че мнозина ги разпознават и дори ги спират за автограф по улиците. Освен със звездното си посрещане, Авика и Авинаш запомнят посещението си в Голямата ябълка и с още нещо – в Ню Йорк за първи път виждат сняг на живо.

Как ще продължи историята им на малкия екран обаче, зрителите могат да следят всеки делничен ден, вече в три поредни епизода, от 13.30 ч. до 15.00 ч. по Нова.