Общата стойност на раздадените награди тази събота е точно 269 750 лева

Дария Маргитина от Бургас на 36 години спечели апартамента на мечтите си благодарение на Национална лотария тази седмица. Късметът на Дария се появява тъкмо навреме, защото съвсем скоро очаква второто си дете. За билета „Сбъдни мечтите си“ сподели, че ѝ е подарък от майка ѝ и не е очаквала такава печалба, а чувството да спечелиш не може да се опише с думи. Младата майка реши да избере паричната равностойност от 200 000 лева на апартамента и сама да потърси жилище за семейството в родния си град.

Тази седмица в играта „На крачка от късмета“  чисто нов френски автомобил със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева спечели Филис Бейска от село Куклен и Айше Кехайова от Доспат. След предаването, младата дама сподели, че винаги е искала да има своя кола и е много щастлива, че е сбъднала мечтата си.

Във втората по ред игра, пред сейфовете на Национална лотария се изправиха Виктор Попзафиров от град София и Цветелина Стойкова от Велико Търново. Младата майка първа напусна предаването със сумата от 5 000 лева, след като отвори два сейфа със знак „Х“. Виктор реши да играе докрай и продължи във втория кръг със спечелената до момента награда от 15 000 лева. За съжаление не успя да утрои своята печалба и си тръгна от студиото на Национална лотария със 7 500 лева. Виктор е на 33 години и се занимава с търговия. Той разказа, че причината да участва в предаването е успешната животоспасяваща операция, след която е решил да опита късмета си. Мечтае за семейство и околосветско пътешествие, а със спечелената сума ще покрие кредитите си и ще отиде на почивка.

В играта за MEGA JACKPOT-а на Национална лотария Ивелин Иванов от град Русе изтегли картата с най-висок номер, а „Колелото на късмета“ му отреди игра за 1 милион лева. 33-годишният електротехник стартира уверено своето участие, но направи две грешки четвърта и шеста сфера, но все пак си тръгна от студиото на Национална лотария по-богат с 15 000 лева. Ивелин мечтае да обиколи света и да посети камбоджански храм, както и да довърши ремонта на къщата си и може би за това ще вложи спечелената сума.

Водещата Вяра Атова зарадва Ивелина Дамянова от София със златен плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“. Чекове с моментни печалби в студиото получиха: Юрий Господинов от София в размер на 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“ и Осман Шабанов от Разград с печалба 5 000 лева от билет „Сделка или не“.

Играта на всички късметлии в предаването можете да видите в епизода на Национална лотария в NovaPlay. А как да се включите в игрите на Национална лотария, научете на страницата на предаването на novatv.bg. Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.