Екстремна мисия на живо в третия лайв на VIP Brother Образцов дом по Нова

Екстремна мисия на живо ще гледаме в третия лайв на VIP Brother Образцов дом по Нова.  Обитателите на Трудово-възпитателното общежитие ще получат днес първата си задача с кодово име „Невъзвращенци” от Big Brother. Те ще трябва да се подложат на нечувани физически и психически изпитания, за да могат да преминат „желязната завеса” и да се озоват в Резиденцията, където се леят реки от шампанско, чакат ги скъпите им дрехи, козметика и цигари.

Но дори да провалят своята мисия, затворените в общежитието Албена Вулева, Жени Калканджиева и съпругът ѝ Стефан Манов, Ива Екимова, Иво Аръков и Камелия Воче вероятно няма да са прекалено разочаровани. Противно на очакванията в ТВО-то Съквартирантите са доста по-ведри и се забавляват повече от привилегированите в Резиденцията. Единствената молба, която съквартирантите имат към Big Brother, е да им даде цигари и козметика. Но все още ножът не е опрял до кокала, защото  намират сили да се шегуват с несгодите. Дори без вилици и ножове, „пеещата готвачка“ Камелия Воче успя да приготви импровизирана, но вкусна вечеря, а на другия ден с още по-голям ентусиазъм се втурна да приготвя любимата храна от соца – пиле със зеле.  Всички жени от ТВО-то имаха затруднения със свалянето на грима, но Жени и Кучкова си направиха маска с кисело мляко, което доведе до масово одобрение във Facebook. Ели Кучкова дори изненада публиката с непринуденото си поведение и липсата на претенции. 

Не така ведро е положението в Резиденцията. Съквартирантите от „висшата класа” заподозряха конспирация още от самото начало. Те обсипаха Политбюрото с въпроси, на които не получиха задоволителни отговори. Евгени изглежда, че не му пука за това какво мислят останалите за тяхната роля, но Йорданка се притеснява и се опитва да измисли правдоподобна версия за тяхната роля. Камелия Тодорова пък прие тежко новината, че Йорданка Христова и Евгени Минчев разполагат с отделна спалня. Тя веднага поиска да се размени с Лорда и недвусмислено показа, че не и е приятно да бъде третирана като една от всички и иска специален статут.  Въпреки че тънат в лукс и нищо не им липсва, Съквартирантите в Резиденцията постоянно се оплакват.

Вчера Големият брат постави тежка задача на Съквартирантите  в ТВО-то, в която си пролича доверието помежду им и способностите им да действат като екип и да поемат отговорност. Съквартирантите трябваше да да излъчат един представител, които ще се премести да живее в Резиденцията и ще представи пред „политическия елит“ простолюдието. Почти единодушно  те избраха Ели Гигова заради нейната интелигентност и дипломатичност. По време на живото предаване обаче Big Brother изненада всички, като накара съквартирантите от ТВО-то да изпратят двама представители в Резиденцията. И така Ели Гигова и Елена Кучкова почукаха на вратата на социалистическия рай.

Междувременно „Домсъветът” на Образцовия дом  започна своята работа и Съквартирантите вече са обект на зоркото наблюдение и критичния език на Маги Халваджиян, Венета Райкова, Александър Найденов и Никол Станкулова. Четиримата от „Домсъвета” проследиха първото денонощие на VIP Съквартирантите и анализираха поведението им. Най-опитните телевизионери Маги и Венета разкриха всички нюанси от характера на участниците. Никол заема позицията на балансьор и медиатор в диалога, а Александър показва завидни познания за звездите в Къщата на база лични контакти с тях.

По времена третия лайв влизат със сигурност двама нови съквартиранти – Влади Въргала, който ще весели останалите, и синът на легендата Иван Иванов, красивият рапър, който вярва, че „Всичко е любов” – Wоsh MC. Той е свободен и необвързан, така че се очаква сред дамите да настъпи оживление.

Как двамата нови Съквартиранти ще се адаптират към условията в Образцовия дом? Как ще се справят обитателите на ТВО-то със своята мисия? Ще разберем в третия лайв на VIP Brother Образцов дом по Нова.