Какво ще се случи с любовния триъгълник в Образцовия дом? Отговорите във VIP Brother следващата седмица по Нова

Жената, която разтърси живота на семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо и предизвика серия медийни скандали, за първи път влезе в Резиденцията в Образцовия дом на VIP Brother.

Моделът Зорница Линдарева беше преместена от трудово-възпитателното общежитие в Резиденцията и така за първи път срещна законната съпруга на любимия й Тачо в епизода на шоуто в петък по Нова. Жени посрещна любовницата на съпруга си с целувка, което показва, че за тримата престоят в соц резиденцията ще бъде голямо изпитание.

Преди това Йорданка Христова за първи път си позволи да повиши тон пред останалите в Къщата. Повод беше фактът, че с шумовете си не са я оставили да спи следобед. „Това е Политбюро. Когато ви извикаме, тогава ще идвате. Такива са правилата”, каза тя.

В епизода на VIP Brother в петък Елена Кучкова влезе в остро пререкание с Жени Калканджиева заради един щендер. Дали пререканието ще прерасне в скандал и как ще се развият отношенията между Евгени Минчев и Камелия Воче? Какво ще се случи с любовния триъгълник в Образцовия дом? Отговорите в епизодите на VIP Brother следващата седмица по Нова.