Нови скандални разкрития за Тачо и Жени във VIP Brother Образцов дом по Нова

Мисията „Комсомолски кули“ провокира откровенията между Съквартирантите в Образцовия дом на VIP Brother. Мартин сподели за сексуалните си взаимоотношения с Жени Калканджиева, Зорница обсъди пикантни подробности за способностите на Тачо със съпругата му. „Секс, лъжи и видео“ е мотото на този любовен многоъгълник, в който най-сензационните разкрития тепърва предстоят. Преди първите реални номинации във VIP Brother зрителите ще видят двамата съпрузи, които застават очи в очи и гласно казват истината за семейните си отношения. 

В Образцовия дом Евгени Минчев показа истинското си лице. Под маската на паркетен лъв се крие човек, който постоянно говори зад гърба на останалите. Това е Съквартирантът, който най-често използва думата „лицемерие“, но постоянно злоупотребява с нея.

Евгени все по-често бойкотира Съквартирантите, което води до санкции от страна на VIP Brother. Така благодарение на избухливото му поведение, участниците разполагат вече с 90% от скромния седмичен бюджет, като сумата за храна вече два пъти се редуцира заради неуважителното му отношение. Освен че крещи и ползва нецензурни думи зрителите ще видят как Минчев ще счупи микрофон и ожесточено удря по една от камерите в Къщата. 

Скандалната вечер на разкрития и агресия ще приключи с първите номинации очи в очи. Тази вечер пред зрителите на Нова и пред останалите Съквартиранти всеки участник ще има възможността да номинира и да мотивира своя избор. Дали ще станем свидетели на искрени номинации или звездите отново ще сложат публичните си маски и няма да споделят реалните причини, поради които искат някой друг да напусне предаването? Според Маги Халваджиян това е моментът от VIP Brother, който показва характер, независимо дали участниците избират стратегически или емоционален подход за избора си. 

Не пропускайте VIP Brother Образцов дом по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.