Не пропускайте събитията в Образцовия дом на VIP Brother в момента по Нова

Сълзи в очите на Съквартирантите в Образцовия дом ще видят зрителите в епизода на VIP Brother тази вечер по Нова. Певицата Кали изпадна в истерична криза, след като беше избрана за Съквартирант с най-лоша хигиена в мисията „Кой е по-по-най“. 

Без да подозира кои са истинските „виновници“ за състоянието й, Кали ще сподели своите разочарования с Наско, Зори и Иво. Нейната депресия се задълбочава и тя лично преживява оценката, която си мисли, че е получила от зрителите. Певицата често плаче и се допитва до Съквартирантите дали мирише и дали според тях е мърла, като гузната съвест на партизаните започва все по-осезаемо да ги мъчи. 

Кали ще потърси подкрепата на Камелия Воче, която също получи прозвището „мърла“. Зрителите ще видят как Воче изпада в истерия и споделя, че не се чувства добре в Къщата и иска да напусне. В съзнанието на Кали конспиративният възел се затяга около Евгени Минчев и тя е склонна да го обвини във всички грехове. Иво Аръков ще се опита да й подскаже, че има обяснение за всичко, като скоро ще й се наложи да се извинява.    

Сълзи ще се появят и в очите на Наско Месечков, който ще се разплаче скрит от останалите. Това няма да се хареса на Минчев, според когото танцьорът играе роля и се опитва да спечели Съквартирантите и зрителите на своя страна. 

В епизода тази вечер Зорница Линдерева ще провокира загрижеността на Влади Въргала, който ще опита да й помогне. Тя не се храни, но доста пие, а според Влади проявява и признаци на алкохолизъм. 

Какво предстои в Образцовия дом - гледайте във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч., не пропускайте и гостите в студиото на Венета Райкова в „Голямата уста“ от 22.00 ч. по Нова

Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.