Гледайте поредицата всеки делничен ден от 12.30 ч. по Нова

Завладяваща драма, изпълнена с любов, ревност и силни емоции, могат да гледат зрителите в сериала „Опасна красота” всеки делничен ден от 12.30 до 13.30 ч. по Нова. Поредицата е създадена по едноименния роман на Нахит Сърръ Йорик.

Това е историята за двама братя, които не знаят какво е любов, преди да я срещнат - неустоима млада жена, която носи буреносни облаци в безоблачния преди това живот на едно семейство. 

Ахмет е баща на двама големи синове - Намък и Саит. Ахмет има брат, Хюсню, с когото е прекъснал контакти преди много години. Един ден получава писмо от брат си, който на смъртното си легло го моли да се грижи за дъщеря му Муазес. Оказва се, че Хюсню е имал много дългове и Муазес остава без дом, след като той напуска този свят. 

Синът на Ахмет, Намък, заминава за Измир, за да вземе братовчедка си. Двамата не са се срещали преди, но той веднага я харесва и започва да се грижи за нея като за собствена сестра. И двамата братя имат усещането, че тя внася живот и енергия в къщата, а във въздуха витае привличане. Единственият човек, който не я харесва, е консервативната съпруга на Намък. Как ще се развият отношенията в този дом и на чия страна е любовта?

Гледайте Мурат Хан, Гизем Караджа, Седа Акман, Мехмет Джан Минджинозлу в турския сериал „Опасна красота” - всеки делничен ден 12.30 ч. по Нова.