Гледайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Първият късметлия в Национална лотария тази събота е Димо Иванов от Ново село. Той участва в играта „На крачка на късмета” и си тръгна с нов автомобил, който ще бъде подарък за неговата съпруга.

В играта „Сейфове” късметът се усмихна на Петър Викторов от село Локорско и Павлина Петрова от София. Павлина първа отвори два сейфа със знак „Х“ и така натрупаният актив от 11 000 лева се стопи до 5 500 лева. Петър продължи във втори кръг на играта и получи възможността да утрои спечелените до момента 13 500 лева. За съжаление той даде две грешни предположения и отвори два сейфа, които криеха знак „Х“. Късметлията си тръгна с печалба от 6 750 лева, които ще използва за довършване на ремонт.

Новият билет „Лото Зодиак” донесе късмет на Гълъбина Костандовска от Велинград. Гълъбина, която е многодетна майка и е безработна, спечели 100 000 лева само срещу купуването на билет от 2 лева. „Печалбата е голям шанс за мен“, разказа тя. Гълъбина ще използва сумата за дострояване на триетажна семейна къща.

Чекове за моментните си печалби на сцената на Национална лотария получиха четирима късметлии. Весела Василева от Варна взе чек за 10 000 лева за печалба от билета „Лото Зодиак”. Нели Гаджанова от Велинград получи чек за 10 000 лева за печалба от билета „Бинго Лото“. Захари Бахаров връчи чек и на Виктор Борисов от Нови Хан за 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“. За финал Ибиш Керим взе чек за печалбата си от 5 000 лева от билета „Бинго Лото“.

Последната игра „Мега джакпот” направи Иванка Петрова от село Елшица по-богата с 20 000 лева. Късметлийката, която е студентка в Пловдив, ще използва спечелената сума за образованието си.

Гледайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.