Мисията „Подбор на таланти” изправя участниците пред морални дилеми тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Противно на впечатлението, че Съквартирантите в Къщата се вълнуват само от скандали, любовта е най-емоционалната тема във VIP Brother тази вечер по Нова. Евгени Минчев провокира с поведението си Мартин Мартинов от първия ден в шоуто, а Съквартирантите започнаха да обсъждат сексуалната му ориентация. Зрителите ще видят как Евгени многократно коментира Мартин, започва да говори за него в женски род и да го нарича „скъпа”.

Ако заигравките с Мартин са по-скоро повод за смях сред останалите, отношенията между Евгени Минчев и Иво Аръков се основават на искрени думи и жестове. Зрителите ще видят двамата в дълбок разговор, който завършва със сълзи в очите и на двамата. Евгени ще излее своите чувства в стихове, посветени на Иво Аръков.

Същевременно мисията „Подбор на таланти” продължава да буди смях и сълзи сред Съквартирантите. В борбата им за храна те изявяват своите таланти, за да съберат нужната подкрепа от феновете на предаването във Facebook. Тази вечер пред творческия колектив ще застанат Wosh MC срещу Камелия Тодорова и Наско Месечков срещу Мартин Мартинов. Задачата за двамата господа ще предизвика морални дилеми и много сълзи - Наско и Мартин трябва да се представят в оскъдно облекло и да се впуснат в кръшни танци.

Подкрепете своите фаворити в седмичната мисия, като гласувате за тях във Facebook страницата на предаването. Още ексклузивни новини следете на уебсайта на шоуто.

Не пропускайте VIP Brother Образцов дом тази вечер от 20.00 ч. по Нова.