Не пропускайте VIP Brother в понеделник от 20.00 ч. по Нова, когато още един Съквартирант ще напусне шоуто

Поведението на Евгени Минчев отново определя настроeнията в Къщата на VIP Brother. Още от началото на формата Лорда показа симпатии към манекена Мартин Мартинов. След като той се отдръпна от него, Евгени стана агресивен и прехвърли предпочитанията си към Иво Аръков. В епизода в събота вечер двамата пяха, плакаха и се прегръщаха като стари приятели на партито по случай рождения ден на Иво.

По-късно Иво пак стана трън в очите на Лорда, особено след като заяви, че Евгени няма да получи нищо, което иска от него, защото е с правилна сексуална ориентация. Свадата между двамата се проточи дълго и развръзката тепърва предстои.

Същевременно седмичната мисия „Подбор на таланти” изправи Wosh MC срещу Камелия Тодорова на кастинг за филма „Годзила”. Наско Месечков пък се бори с Мартин Мартинов за прозвището „най-добър танцьор по монокини и дайре”. Творческият колектив изпрати видеата на Наско и Стефан във Facebook, където да се борят за одобрението на зрителите.

Не пропускайте VIP Brother в понеделник от 20.00 ч. по Нова, когато още един Съквартирант ще напусне Къщата. Още ексклузивни новини следете на уебсайта на шоуто.