Не пропускайте VIP Brother Образцов дом от 20.00 ч. по Нова

Big Brother посвети неделния ден на изборите за народни представители. На Съквартирантите беше осигурено съдействие, за да могат да направят своя избор и да гласуват. Всеки участник бе придружаван от шофьор и организатор-продукция, за да бъде максимално защитен от контакт с външния свят. Тайната на вота е гарантирана.

След приключване на изборния ден за обитателите на Образцовия дом, Big Brother организира exit poll и се допита до гласоподавателите за техния вот. Избирателната активност сред Съквартирантите е 88 процента, подробности очаквайте в понеделник в сутрешния блок  „Здравей, България“.

В понеделник резултатите от два важни вота на народа ще отекнат в Къщата – кой ще управлява страната и кой няма повече да управлява зрителския интерес. Един Съквартирант ще напусне VIP Brother по волята на зрителите на Нова. Четиримата номинирани – Зорница Линдарева, Кали, Мартин Мартинов и Йорданка Христова – ще бъдат подложени на мисия, която тества тяхното обоняние. Ако задачата на Съквартирантите бъде изпълнена успешно, бюджетът през следващата седмица ще бъде увеличен с 10%.  

Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.