В „Събуди се и гласувай” те разказаха за предизборната си обиколка в страната

„Опасявам се, че хората вече нямат никакво отношение към това кой ги управлява, защо се взимат някакви решения, какво се случва в държавата. Държавността в България и обикновеният, всекидневният живот на хората са две много различни неща, което е ужасно”. Това заяви в предаването „Събуди се и гласувай” водещият Николай Дойнов.

Водещите на Новините Ани Салич и Николай Дойнов и телевизионният продуцент Яна Пенкин разказаха в студиото за впечатленията си от своята предизборна обиколка седмица преди вота. В последните дни те прекосиха страната от Аспарухово до Мизия, за да покажат България извън жълтите павета,  какво вълнува хората и вярват ли те на обещанията на политиците.

Общото между хората във Варна, Аспарухово, Добрич, Разград, селата в Старозагорско и Горни Лом е, че искат държавата да си свърши работата, да се погрижи правилата да се спазват. Хората искат стабилно управление по-дълго време, те не искат отново предсрочни избори, обясни продуцентът Яна Пенкин.
 
Хората искат държавата да стигне до тях, до техния дом, каза от своя страна Ани Салич, която се надява на тези избори активността да е малко по-висока. Още от разговора вижте във видеото в Novanews.bg.