Не пропускайте събитията в Образцовия дом на VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по Нова

Къщата на VIP Brother напусна Мартин Мартинов след вота на зрителите в понеделник по Нова. На излизане той заяви, че изпитва смесени чувства от зрителския вот, но в крайна сметка е щастлив, че беше част от шоуто.

Защитници на четиримата номинирани бяха майката на Кали, майката на Зорница, Бориса Тютюнджиева подкрепяше Мартин, а Ивана - майка си Йорданка.

Същевременно гладът в Къщата взе няколко жертви и скандалите между Съквартирантите са предимно на тази тематика. Влади Въргала излезе от кожата си заради забележките на Камелия Тодорова колко точно яде. За да въведе ред, треньорът Тити Папазов взе думата и изказа прочувствена реч, с която накара другите да се замислят.

Евгени Минчев продължава да диктува настроенията в Къщата. Още от самото начало той се сближи с Мартин, но впоследствие прехвърли симпатиите си към Иво Аръков. Зрителите видяха нежната страна на Евгени - след скандал, последван от изглаждане на отношенията с Аръков, той проля сълзи, за които не можеше да определи от какво са породени.

Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто. Не пропускайте VIP Brother Образцов дом и във вторник от 20.00 ч. по Нова.