Какво се случва в Къщата, след като Мартин Мартинов напусна VIP Brother - гледайте в момента по Нова

Зрителският вот определи Къщата на VIP Brother да напусне Мартин Мартинов. На излизане той заяви, че изпитва смесени чувства, но в крайна сметка е щастлив, че е бил част от шоуто. След излизането на Мартин Съквартирантите бяха доста разстроени. Те не знаеха, че има живо предаване и някой ще напусне Къщата. Кали се разплака, а всички коментираха, че Мартин Мартинов много ще им липсва. 

Мисия „Подбор на таланти“, която определи седмичния бюджет в Образцовия дом, събра рекордните близо 100 000 лайка във Facebook. Big Brother беше определил минимален брой от 25 000, за да зачете задачата като успешна, но талантът и старанието на Съквартирантите спечелиха сърцата на феновете.

В епизода довечера зрителите ще видят мисия „Врачки”, част от „Подбора на таланти“. Камелия Воче и Ива Екимова трябва да прочетат цитати, казани по адрес на някого и да познаят автора. Тази задача ще се окаже взривоопасна и за пореден път ще пренареди отношенията между Съквартирантите. 

Изморени от негативни емоции, Съквартирантите ще се впуснат с ентусиазъм в празненството за рождения ден на Кали, а зрителите ще видят най-голямото „Захарно парти“ в историята на Big Brother. След лишенията, на които са подложени заради липса на бюджет, Съквартирантите ще се радват на еклерова торта, безброй сладки, близалки, сладоледи, течен шоколад. 

Не пропускайте VIP Brother Образцов дом от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.