Не пропускайте номинациите във VIP Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова

Новата мисия в Къщата на VIP Brother за пореден път пренареди отношенията между Съквартирантите. В мисия „Врачки”, част от „Подбор на таланти“, Камелия Воче и Ива Екимова трябваше да влязат в ролята на гадателки и да разгадаят кой е авторът на реплики, казани зад гърба на Съквартирантите.

В началото всички приеха мисията с чувство за хумор, докато не бяха намесени децата. Жени чу как Зорница коментира отношението към сина й Жорко и я прикани никога повече да не намесва детето. След коментара й Камелия Воче прочете думи, които са адресирани към сина й. Тя правилно предположи, че автор на думите е Евгени Минчев, а определението „инвалид” и „недъгаво дете” отекнаха дълбоко в съзнанието на Воче и тя изригна срещу Лорда.

След засягането на тази деликатна за всяка майка тема, повечето Съквартиранти застанаха зад Воче, а Евгени за първи път усети, че губи червения килим под краката си. Единствената, която остана в отбора му, беше Ива Екимова. Именно това беше причината Камелия да я заклейми като „фалшива” и „лицемерна подмазвачка”. Насред тези емоции двете майки, чиито деца бяха споменати, намериха сили да си простят и да стопят ледовете помежду си. Жени и Камелия си поговориха за семейните отношения и проблемите, с които всяко семейство се сблъсква.

Какво предстои след скандалите в Къщата? Не пропускайте номинациите във VIP Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.