Един от най-колоритните участници в музикално шоу №1 в света гостува в „Здравей, България”

„Целта ми беше да покажа докъде може да стигне един народен певец в X Factor”, разказа в „Здравей, България” Борислав Борисов, участник в третия сезон на музикално шоу №1 в света.

Борислав или Боби, както е по-известен сред своите почитатели и приятели, впечатли журито и зрителите на X Factor с нестандартната си трактовка на световни хитове като My heart will go on на Селин Дион. Боби смесва традиционната народна стилистика на пеене с поп звучене на песните. За съжаление, вчера той отпадна от X Factor по време на тренировъчния лагер, но въпреки това не се чувства тъжен или ощетен, а се радва, че е осъществил своята мечта. Зрителите ще запомнят Боби  и като един от най-позитивните участници в третия сезон на музикално шоу №1 в света.

„Ако се занимавам с поп музика, ще имам по-голям шанс да пробия, като изключа фолклорните елементи”, смята Борислав. „Опитвал съм се да пея без тези народни орнаменти, но е много трудно - вече 17 години пея народни песни”, допълни той. Сега Борислав се впуска в преследване на следващата си цел. Той мечтае да участва в „Пирин Фолк” с авторска песен.

Какво още разказа Борислав за своето участие в X Factor и бъдещите си планове, гледайте във видеото.

Не пропускайте следващия епизод на X Factor във вторник от 22.00 ч. по Нова.