Коя е истинската Зорница Линдарева, разказаха нейните родители в „Събуди се”

Зорница Линдарева няма проблем с алкохола, категорични са нейните родители. В опит да разкрие коя е истинската Зорница Линдарева с тях разговаря Станислав Дочев за предаването „Събуди се”.

„За първи път Зорница ни поставя пред такова голямо изпитание. Видяхме я във светлина, в която никога не я бяхме виждали. Намирам оправдание за това, че е посегнала към винцето заради враждебната среда, в която попадна. Те не се беше хранила няколко дни, освен това пие медикаменти и в комбинация всичко това оказа недобра услуга на самата нея. Зрителите я видяха в светлина, в която не е тя”, разказа майката на Зорница

Зорница е била в осми клас, когато се разболява от булимия, но въпреки това успява да се пребори със заболяването. В момента тя иска да се посвети да помага на други със същото хранително разстройство.

„Зорница не беше психически подготвена за влизането във VIP Къщата”, смята баща ѝ.  „Тя имаше голяма дилема дали да влезе, или не, но реши, че по този начин ще пребори някои от страховете си, ще успее да покаже коя е и сигурно и финансовата страна не е за омаловажаване”, допълни майка ѝ.

Родителите на Зорница отдават големия брой номинации, които тя получи от останалите Съквартиранти на факта, че те не я познават. Те биха се радвали, ако тя остане още малко във VIP Къщата, за да могат хората да я видят в истинската ѝ светлина.

Какво още разказаха родителите на Зорница за нейното детство и живот, гледайте във видеото. А дали Зорница ще напусне VIP Къщата, ще разберем при елиминациите във VIP Brother Образцов дом този понеделник от 20.00 ч. по Нова.