Разговор в „На кафе” с Ива Екимова за участието й във VIP Brother

„Присъствието ми в това предаване, в тази невероятна игра се изчерпа и мисля, че излязох точно навреме”. Това заяви в „На кафе” по Нова Ива Екимова часове, след като напусна Къщата при изненадващите елиминации във VIP Brother. Тя припомни и първоначалните си амбиции да стигне до финала в шоуто. 

„Това не беше победа на всяка цена, към която съм се стремяла. Представих се много добре по мое мнение. Дадох всичко от себе си, за да бъда съпричастен играч, за да бъда характерът, който съм. Зрителите и коментаторите на формата ме видяха в светлината, в която са ме виждали единствено у дома най-близките ми хора”, подчерта Екимова. 

„Останах ужасно разочарована, защото очаквах, че Иво ще развие образа на съпричастен играч”, коментира отношенията си с Иво Аръков тя. „След като се преместихме в другата къща, видях характеристики на егоизъм, на абсолютен отказ от това да играе съвместно с другите играчи - може би защото моята стратегия беше да бъда част от един екип”, обясни тя. Ива Екимова е категорична, че не е имало искри между двамата. 

Целия разговор гледайте в „На кафе” в NovaPlay. В студиото гостуват също постоянните коментатори на събитията във VIP Brother тв водещата Маги Желязкова и журналистите Кристина Патрашкова и Антон Стефанов.