Не пропускайте номинациите във VIP Brother по Нова

Една по същество забавна игра стана пореден повод за скандал в семейство Манови. Във VIP Brother тази вечер зрителите ще видят защо дори успехът на мисията „Диктаторът” не сплоти семейството и как Жени върна пръстена на Тачо и се премести от общото им легло.

Същевременно чрез анонимно гласуване новата седмична мисия „Демокрация” ще позволи на Съквартирантите да определят важни за живота в Къщата неща, но истината ще се окаже различна. Албена Вулева ще е единствената, чийто глас ще тежи и само нейната воля ще бъде чута от Big Brother. Това е тайна мисия и Съквартирантите няма да знаят за манипулацията на вота им до края. 

Поредните номинации „очи в очи” предстоят тази вечер, когато всеки от Съквартирантите ще се изправи срещу останалите, за да каже при кого отива неговият негативен вот.

Преди номинациите зрителите ще проследят как най-крехките обитатели на Къщата се изправят „очи в очи” и с най-голямата си фобия - истински питони, което е част от изпълнената с адреналин номинационна игра. След нея трима Съквартиранти ще получат имунитет, а един ще бъде служебно номиниран като капитан на загубилия отбор – човек, който до момента не е попадал на елиминации. 

Не пропускайте номинациите във VIP Brother по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.