Не пропускайте продължението на мисия „Психоанализа” във VIP Brother този четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Най-емоционалните елиминации се разиграха пред погледите на зрителите преди полуфинала на VIP Brother Образцов дом. Този път номинациите протекоха по различен начин и всяка от звездите трябваше да посочи най-достойния и най-недостойния за победител в шоуто. Според проведения вот най-достойни да спечелят са Йорданка Христова и Wosh MC. Малко след тях се наредиха Ели Гигова и Кали. Албена Вулева, Камелия Воче, Иво Аръков, Наско Месечков и Влади Въргала пък се оказаха тези, които ще трябва да се борят за оставане във VIP Brother следващия понеделник. Новите правила на номинациите предизвикаха и някои куриозни ситуации като случаят с Влади Въргала, който се самономинира, заявявайки, че е най-недостоен да спечели VIP Brother. Камелия Воче, Иво Аръков и Наско Месечков пък нямаха нито една негативна номинация, но също така не получиха и нито една положителна оценка от Съквартирантите и също отидоха на елиминации.

Окончателният списък на номинираните бе определен от Кали като капитан на отбора спечелил номинационната игра, която подложи на изпитание познанията на Съквартирантите по география. Кали получи имунитет и правото да спаси двама от номинираните Съквартиранти. Изборът на певицата се спря на Жени и Тачо, както и на Елена Кучкова, които също бяха сред номинираните за изгонване. Аргументът на Кали е, че са пример за подражание и заслужават да са на полуфинала на шоуто.

По време на емоционалния епизод зрителите видяха как за първи път черупката на примата Йорданка Христова се пропука и тя се отдаде на емоциите си. Един тиквеник, който певицата искаше да приготви в памет на майка си, стана причина за нейните сълзи и разочарование. Съквартирантите бяха забравили желанието на Данчето, което тя бе споделила с тях и при разпределянето на бюджета не включиха желаните от нея продукти. След като видяха тъгата ѝ и си припомниха причината за нея, Жени, Кали и Ели се помолиха на Big Brother и той осигури желаните продукти на Йорданка Христова.

Не пропускайте да видите как протече психоанализата на Тачо и Жени с Людмила Захажаева в епизода на VIP Brother този четвъртък от 20.00 ч. по Нова.