Людмила Захажаева приключва гостуването си във VIP Brother по Нова

Седмица преди финала на най-динамичния сезон на VIP Brother двама Съквартиранти ще напуснат Къщата по силата на зрителския вот. Номинирани тази седмица са Иво Аръков, Албена Вулева, Наско Месечков, Влади Въргала и Камелия Воче. Никой от тях не подозира за плана на Big Brother, а всички Съквартиранти се чувстват като финалисти. 

Тази вечер шоуто ще напусне и Людмила Захажаева, която се ползваше със специален статут и изпълняваше специални мисии – някои от тях собствени, други – възложени от Big Brother. Тя е определяна за един от най-колоритните образи, прекрачвали прага на Къщата. Людмила влезе в конфликт с почти всички Съквартиранти, а те се чувстваха безсилни, че не могат да я номинират за изгонване заради статута й на гост-звезда. Big Brother обаче реши, че нейното гостуване трябва да приключи. 

Междувременно седмичната мисия „Психоанализа” пусна поредната бомба в Къщата. Зрителите ще станат свидетели на сблъсъците между Албена и Кали, както и между Иво и Наско, които ще възпламенят стара вражда, провокирана от жена. 

Феновете на предаването могат да споделят своето мнение в сайта vipbrother.bg, където Big Brother пита Какво мислите за VIP Съквартирантите?. Зрителите на формата имат възможността да се включат в специална анкета и да определят Кой „кой” е в Къщата. Анкетата е активна до 21.00 ч. във вторник, 11 ноември.

Не пропускайте VIP Brother по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.