Тя е сред сигурните участници, които ще прекрачат прага на Big Brother All Stars

Катето Евро, заслужилата майсторка на купона, е сред сигурните участници в новия сезон на Big Brother All Stars от 19 ноември по Нова. Тя също влиза с желание в риалити формата, защото пази само хубавите спомени от предишния сезон. Ето какво разказа тя, дни преди да прекрачи прага на Къщата: 

Какво помните от предишния сезон, в който участвахте?
Катето Евро:
Помня само приятни неща. Помня, че много се смяхме. Пяхме много песни. Азис и Десислава не се спряха.
 
С такава нагласа ли сте за предстоящия сезон?
Катето Евро:
Със същата нагласа съм, че пак ще ми се случи нещо хубаво. Ще се разнообразя, няма по цял ден да се занимавам с моята къща, а ще се грижа за Къщата. Ще се забавлявам и ще си почивам. Това мисля да правя.
 
Гледате ли VIP Brother „Образцов дом“?
Катето Евро:
Гледам. Не съм изпуснала нито една вечер.
 
Как се справят Съквартирантите?
Катето Евро:
Следила съм всички сезони, защото винаги си спомням за Къщата с носталгия и ми е интересно. Има доста конфликти между тези хора. В нашия сезон не е имало такова нещо, пък и в следващите не си спомням.
 
Притеснява ли ви, че може да попаднете в ситуация на конфликт в Къщата, ако на преден план излязат битови проблеми? Как смятате, че ще се справят участниците, ако разполагат със 100 лева седмичен бюджет например? 
Катето Евро:
Преди седем години, когато участвах, нямахме ограничение в бюджета на Къщата. Не сме имали такива проблеми. Сега не знам какво ще стане и какво да очаквам. Не съм толкова взискателна, за мен е важно да си хапна нещо малко и не ми се вярва да се скарам с някого за това. 
 
Ще се грижите ли за останалите? Вие сте легендарна с кулинарните си умения.
Катето Евро:
Много бих искала. Но сега забелязах в този сезон, че на Камелия Воче, Йорданка Христова и Камелия Тодорова, които готвят прекрасно, им се караха, че готвят толкова много. Аз не знам какво искат тези хора. Иска ми се много да готвя, но ако някой друг също иска, ще му давам тази възможност. Няма да окупирам кухнята.

Имате ли фаворит за победа от настоящия сезон?
Катето Евро:
Да, Данчето Христова ми е любима. С нея в живота се познаваме добре, една зодия сме. Знам, че е добра домакиня, готин човек е. Тя е моят фаворит.
 
Може ли да има купон в подобна ситуация без бюджет? От това ли зависи купонът или от нещо друго?
Катето Евро:
Когато хората нямат достатъчно пари в Къщата, става това, което става и в реалния живот – появяват се конфликти. Аз също съм се карала с моя съпруг през годините за пари. При повечето хора е така. Когато си гладен, не ти е много весело. Аз също съм била в Къщата и трябва да ви кажа, че е много дразнещо за една жена, която е чистница, да вижда как някой се скатава, не си мие чиниите. Аз също ще се карам за чистота. Но видях отстрани, че не е никак хубаво да се караш на другите. Искам да се срещна в Къщата с хора, които искат да се забавляват – независимо от трудните моменти. 
    
Big Brother All Stars стартира от 19 ноември от 20.00 ч. по Нова.