Гледайте в семейната комедия „Ловът на мишката” днес от 12.30 ч. по Нова

Нейтън Лейн и Лий Евънс  ще бъдат докарани до ръба на нервна криза от един гризач в семейната комедия „Ловът на мишката” днес от 12.30 ч. по Нова. Забавната лента е вторият филм на краля на съвременната комедия – режисьора Гор Вербински, но почеркът му  превърнал  поредицата „Карибски пирати” в едно от най-успешните кино събития на десетилетието си личи и в тази ранна творба.  Актьорската игра на Лейн и Евънс и добрата история на Адам Рифкин изграждат един лек и приятен за гледане стил, а чувството им за мярка им позволява да не бъдат скучни. Резултатът е страхотна комедия в старите американски традиции, която ще ви кара са се смеете до припадък на неволите на братята Ларс и Ърни Шмунц.

Ларс и Ърни наследяват стара къща, която се разпада пред очите им, но те не обръщат внимение на тези подробности. Докато един прекрасен ден не проумяват, че имотът струва милиони. Но преди да успеят да го продадат, те трябва да освободят къщата от нейния самотен, но упорит обитател - една мъничка и инатлива мишка. Това, което в началото изглежда като детска игра, се превръща в епична битка с истерични пропорции.

Кой ще победи в този двубой – братята или мишката, ще разберем в семейната комедия „Ловът на мишката” днес от 12.30 ч. по Нова.