Не пропускайте хитовия екшън сериал „Специално разузнаване” всяка делнична вечер от 21.00 ч. по Нова

Хитовият екшън сериал „Специално разузнаване” покорява ефира всяка делнична вечер от 21.00 ч. по Нова. Във вихъра на събитията в сериала, който дебютира у нас за първи път, е специалният агент Гейбриъл Вон. Неговата роля е поверена на Джош Холоуей от „Изгубени”, където той си печели славата на един от най-сексапилните актьори.

В поредицата „Специално разузнаване” Холоуей е първият жив суперкомпютър – най-голямото тайно оръжие на американското правителство. Малцина знаят, че с имплантирания си свръх модерен компютърен чип агентът има достъп до всички електронни устройства в близост до него. 

Част от кибер екипа на Холоуей са две дами, които зрителите познават повече от добре. Звездата от „От местопрестъплението” Мардж Хелгенбергер или просто Катрин, някогашната дясна ръка на Лорънс Фишбърн, тук влиза в ролята на големия бос. Сексапилната Меган Ори е неизменният партньор на Хололуей, която не само има мисията да пази гърба му, но и внася здрав разум в понякога безразсъдното му поведение. Изпитанията за кибер екипа започват още в първия епизод, след като китайски агенти отвличат създателя на чипа в главата на Вон. Готови ли сте за екшън?

Не пропускайте премиерния сериал „Специално разузнаване” от понеделник до петък от 21.00 ч. по Нова.