Гледайте новия случай за агент Вон в премиерния сериал „Специално разузнаване” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Нищо не е каквото изглежда в новата мисия на агент Гейбриъл Вон в четвъртия епизод на премиерния сериал „Специално разузнаване” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Гейбриъл и Райли са изпратени на специална мисия в разкъсваната от гражданска война Сирия. Тяхната задача е да спасят двама американски журналисти, задържани от местни бунтовници по обвинение, че са агенти на ЦРУ. Гейбриъл се възползва от прикритието на дипломатическия си имунитет като агент на тайните служби, охраняващ американски пратеник за мир в региона, за да влезе в контакт със задържаните.

Двамата арестувани наистина са агенти на ЦРУ, чиято цел е да открият сирийски учен, който разработва оръжие за масово унищожение. Първоначалната задача на Гейбриъл се променя и той трябва да довърши мисията на арестуваните агенти. Междувременно Райли изпитва трудности с изпълението на служебните си ангажименти, след като новото ѝ назначение я събира отново с агент от тайните служби, с когото е имала връзка.

Ще успеят ли Гейбриъл и Райли да предотвратят създаването на оръжието за масово унищожение? Ще разберем в  четвъртия епизод на сериала „Специално разузнаване” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.