Агент Гейбриъл Вон се опитва да спре заразата тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Смъртоносен вирус заплашва населението на Земята в епизода на премиерния сериал „Специално разузнаване” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Агент Гейбриъл Вон е изпратен в Тексас да разследва смъртта на 12 души, причинена от непознат смъртоносен вирус. Вон с изненада установява, че разпространител на вируса е осъден престъпник, който според официалната информация е бил екзекутиран в затвора две седмици преди избухването на епидемията. В процеса на разследването агентите на СайбърКом разбират, че затворникът е участвал в експерименти на секретна военна програма за разработка на биологични оръжия, но тестовете са излезли извън контрол и той е избягал. 

Гейбриъл и Райли се впускат в издирване на преносителя на заразата, когото трябва да заведат в изследователския център на СайбърКом, където от кръвта му да бъде създадена ваксина. Военните също издирват избягалия затворник, но целта им е да го убият и да запазят в тайна провала на своята програма.

Как ще завърши това бясно преследване, ще разберем в шести епизод на сериала „Специално разузнаване” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.